Setari Cookie-uri

Ceaiul verde, aliat al siluetei - LEM

Ceaiul verde se obtine din planta numita Camelia Sinensis fiind consumat de chinezi de mai bine de o mie de ani, facand parte din regimul lor alimentar laudat de toate popoarele si al carui efecte asupra sanatatii sunt vizibile facand o comparatiei cu restul populatiei. Astazi ceaiul verde este bine cunoscut ca aducand numeroase beneficii asupra sanatatii.

Am slabit controlat 10kg. Nu uita sa renunti pa paine si dulciuri ".

Giuliana ne spune: "eu folosesc regulat fara sa fac exces si sunt foarte multumita! Evita sa-l bei dupa orele17-18."

Lumidraga considera ca efectele si gradul de tolerabilitate difera de la o persoana la alta: "Depinde de fiecare ... Eu nu folosesc deoarece nu mai pot sa dorm (nu beau nici cafea sau nes), dar am colegi care folosesc si care spun ca se simt bine!"

Oarecare ne aduce informatii interesante: "Cea mai importanta descoperire este ca ceaiul verde opreste dezvoltarea celulelor nedorite in organism. Din cele doua tipuri de colesterol, ceaiul verde se ocupa de cel nociv. Bautorii de ceai verde au nivelul de colesterol nociv redus la jumatate, fata de cei care nu beau ceai dar au o alimentatie asemanatoare. Ceaiul verde contine substante active care sunt antioxidanti puternici, ducand la diminuarea efectelor negative ale oxigenului activ. Este de preferat sa nu bei ceai verde cu doua ore inainte de culcare.Insa dupa ceva timp da stari de nervozitate."

Citește și:

Voi ce parere aveti despre efectele ceaiului verde asupra siluetei? Va asteptam sa ne marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Lumea e mica.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.