Setari Cookie-uri

Faimoasele pastile chinezesti - pro si contra

Datorita stilului de viata in care majoritatea oamenilor sunt antrenati problema surplusului de kilograme a inceput sa devina tot mai comuna. Metoda ideala ar fi una usor de prcticat, rapida si ieftina, una care sa nu impuna abstinenta de la alimentele preferate, sa evite efortul fizic si sa nu ne afecteze sanatatea. Perfectul nu exista, insa exista metode de slabire bazate pe un regim alimentar sanatos si un program de exercitii fizice, insa slabirea in aceste cazuri este lenta.

Datorita stilului de viata in care majoritatea oamenilor sunt antrenati problema surplusului de kilograme a inceput sa devina tot mai comuna. Metoda ideala ar fi una usor de prcticat, rapida si ieftina, una care sa nu impuna abstinenta de la alimentele preferate, sa evite efortul fizic si sa nu ne afecteze sanatatea. Perfectul nu exista, insa exista metode de slabire bazate pe un regim alimentar sanatos si un program de exercitii fizice, dar slabirea in aceste cazuri este lenta.

Pentru efecte rapide in ceea ce priveste eliminarea surplusului de kilograme tot mai multe persoane, in special femei, au inceput sa utilizeze faimoasele pastile chinezesti care aproape fac minuni cand vine vorba de silueta (cel putin temporare). Insa care sunt efectele negative ale acestor pastile de slabit? Daca veti citi prospectul pastilelor de slabit naturiste sau nu rar veti gasi indicate interactiunile medicamentoase precum si efectele adverse pe care acestea le prezinta. Asadar, efectele negative ale acestor pilule miraculoase ni le pot spune medicii nutritionisti (pe care nu ii prea credem de multe ori, avand acelasi efect cand un medic spune cat dauneaza fumatul) ori cititoarele noastre care au folosit deja aceasta metoda de a elimina surplusul de kilograme.

Citește și:

Pe Forumul Healthy am gasit discutii interesante despre acest subict. Topicul este deschis prin mesajul: "Buna tuturor! Sunt curioasa daca a mai luat cineva asa ceva?! Sunt niste capsule verzi. Eu am luat de la o cunostiinta pe care am vazut-o cu ochii mei cat a slabit si ce repede!!! Dar la mine bine'nteles ca nu a dat aceleasi rezultate. In afara faptului ca imi era foarte sete, simteam ca m-i se strange gatul pur si simplu, intr-adevar nu-mi mai era foame in primele zile dar ma lua durerea de stomac, din cauza nemancarii, normal. Dupa cateva zile ,mancam de frica durerii dar normal, le luam incontinuare!! Cand am ajuns la jumatatea flaconului, de fapt are o banala pungulita, nu mai disparea foamea dar persista setea si starea generala de rau. Asa ca as vrea sa stiu si alte pareri. Persoana de la care le-am luat nu s-a simtit rau. Deci nu stiu ce sa zic. Stiu ca fiecare orgnism reactioneaza in felul lui dar totusi e prea mare diferenta!!! "

Citește și:

Zizi considera pastilele de slabit periculoase: "Buna fetelor.
Si eu am folosit capsule chinezesti pentru slabit. Sunt foarte periculoase. Le-am intrerupt. Slabeste sistemul imunitar. Eu de o luna de zile, trec dintr-o boala in alta: hipertensiune, gastrita,amigdalite, infectie la plamani, alergie etc.
Asa ca folositi alta dieta. Va spun cu mana pe inima,prin ce trec. Eu eram o persoana sanatoasa.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.