Setari Cookie-uri

Faimoasele pastile chinezesti - pro si contra

Datorita stilului de viata in care majoritatea oamenilor sunt antrenati problema surplusului de kilograme a inceput sa devina tot mai comuna. Metoda ideala ar fi una usor de prcticat, rapida si ieftina, una care sa nu impuna abstinenta de la alimentele preferate, sa evite efortul fizic si sa nu ne afecteze sanatatea. Perfectul nu exista, insa exista metode de slabire bazate pe un regim alimentar sanatos si un program de exercitii fizice, insa slabirea in aceste cazuri este lenta.

Va doresc o zi buna."

Programul de slabire, mai bun decat pastilele de slabit chinezesti?

I_love_lexa ne propune un program de slabire care a dat rezultate mai sanatoase decat pastilele chinezesti din spusele ei: "Programul se face 3 luni cu 3 luni mentinere. Daca tii exact indicatiile poti slabi si te poti mentine foarte usor dupa. Se inlocuieste micul dejun si cina cu un shake pe baza de soia care tine de foame completat cu o lingura de pudra proteica. Se completeaza cu vitamine pe baza de plante, un produs anticelulita care elimina apa si un produs cu fibre. La masa de pranz se consuma alimente sarace in calorii dar bogate in elementele esentiale. Se beau 2l apa plata pe zi. Se fac activitati fizice 30 minute, inastea intrand plimabri, curatenie deci nu neaparat sport.Daca comandati programul pe mai multe luni primiti o cutie sau 2 de shake gratuit. Daca vreti mai multe amanunte va astept pe messenger."

Citește și:

Pastilele de slabit nu sunt indicate copiilor

Maryangy ne spune: "copiii sub 18 ani nu au voie sa ia aceste suplimente, deasemenea si cei care au probleme cu inima sau care au boli grave, insa cum spune prietena noastra mai sus fiecare organism reactioneaza in felul lui si depinde ce medicam. ia fiecare; ce am luat eu, nu au reactii adverse;sunt restrictionate persoanelor cu problemele mentionate mai sus... "

Carmenn considera ca trebuie folosite metodele avizate medical: "Buna ziua dragele mele!
Mi se pare inconstienta sa folosesti produse dupa ureche!Nici macar nu poti citi continutul,recomandari,reactii adverse.Din pacate si eu am kilograme in plus...este o poveste de adormit copii ca putem slabii rapid,bla-bla.Acel strat adipos se depune in citiva ani,ar fi ireal sa se topeasca peste noapte.Eu nu am urmat nici un regim deosebit..ci pur si simplu dupa un tratament cu Detox Spa (detoxifierea prin electroliza apei)m-am trezit cu 6 kg mai putin.Va dati seama am prins curaj si la recomandarea unei prietene medic folosesc ceva suplimenti (nu stiu daca este voie sa dau nume!) de care sunt super multumita.Nu sunt scumpe!Lunar se poate pierde 1-2 kg,sau mai mult ,dar asta difera de la organism la organism.Daca va intereseaza va stau la dispozitie."

Citește și:

Voi ce parere aveti despre capsulele de slabit? Au acestea efecte adverse demne de luat in considerare sau nu? Va asteptam sa discutam mai mult pe aceasta tema mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.