Setari Cookie-uri

Celulita si vergeturile - cum le combatem?

Unii din cei mai mari dusmani ai frumusetii sunt reprezentati de celulita si vergeturi. Din pacate ambele probleme apar inca de la varste tinere si au numerosi factori determinanti, incepand de la alimentatia haotica si dietele neadecvate culminand cu efectuarea incorecta a unor exercitii si graviditatea (cele doua din urma fiind cauzele principale ale aparitiei vergeturilor, alaturi de cresterea brusca in greutate).

Tratamente pentru celulita si vergeturi

Pentru ca cele mai eficiente tratamente sunt de fapt cele care au dat rezultate in urma utilizarii lor, ne-am gandit sa va alegem remediile anticelulitice si contra vergeturilor incercate de cititorii nostri si in urma carora au aparut rezultate pozitive. Pe Forumul Healthy cititoarea noastra Alinacrivoi a deschis un topic cautand remedii pentru aceste doua probleme ale frumusetii: "Nu mai pot ! Vreau sa scap de aceste semne inestetice, ce sa mai fac, am incercat de toate, creme si mai scumpe si mai ieftine, sport, nu prajeli, fructe legume...
Nu mai stiu ce sa fac...
Problema este ca le am de vreo zece ani de pe la 14-16 ani. Ce stiam eu ce sunt alea pe atunci? Dar acum , de vreun an aproape am incercat cu de toate Stiu ca toata lumea spune ca fara interventie chirurgicala nu se poate, ar eu nu pot sa cred ca nu exista nimic impotriva acestor semne inestetice. Trebuie sa fie ceva, sper din tot sufletul.
Va cer ajutor celor care au iesit invingatoare in aceasta lupta!"

Citește și:

Miaseo ii recomanda: "Eu iti recomand masajul anticelulitic, pur si simplu face minuni.Daca mai folosesti si produse care sunt pe baza de argila , ai toate sansele sa scapi de problema asta."

Alinacrivoi raspunde: "Am tot citit despre creme minune dar cica nu prea au efect, Sunt constienta ca nu poti scapa definitiv de ele, dar macar sa se subtieze, sau sa se micsoreze, ca am pe tot fundu, este urat mai ales ca vara imi place tanga, iar zi de zi tot tanga.... "

OtiliaH considera ca pentru vergeturi doar bisturiul ramane ca unic remdiu:"Vvergeturile raman, se pot doar preveni in perioade de ingrasare sau sarcina, cu uleiuri si creme grase pt a da o elasticitate cat mai mare pielii."

Lauralorena444 stie un remediu: " Un tratament foarte usor, natural si pe care pote sa-l faca toata lumea deoarece este ff economic este miere de albine cu ulei de masline; se face masaj 5-10 minute pe zi timp de o luna. Vei elimina fffff multe toxine, vei scadea cel putin 2,5 cm si vei avea o piele ff sanatoasa si stralucitoare."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.