Setari Cookie-uri

Celulita si vergeturile - cum le combatem?

Unii din cei mai mari dusmani ai frumusetii sunt reprezentati de celulita si vergeturi. Din pacate ambele probleme apar inca de la varste tinere si au numerosi factori determinanti, incepand de la alimentatia haotica si dietele neadecvate culminand cu efectuarea incorecta a unor exercitii si graviditatea (cele doua din urma fiind cauzele principale ale aparitiei vergeturilor, alaturi de cresterea brusca in greutate).

3. Masaj cu uleiuri esentiale: exista 3 uleiuri esentiale recunoscute pentru efectul lor anticelulitic - cel de ienupar, lavanda si rozmarin. Ienuparul si rozmarinul stimuleaza circulatia sangelui si limfa, avand, deci, efectul unui drenaj limfatic. In plus, topesc grasimea de sub piele si lupta impotriva retentiei de apa. Uleiul de lavanda, pe langa mirosul placut, tonifiaza si revitalizeaza pielea. Puteti folosi o rola pentru masaj anticelulitic.

Va dorim succes si va invitam sa ne marturisiti si alte remedii contra celulitei si vergeturilor mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.