Setari Cookie-uri

Metode garantate pentru a slabi

Este greu sa iti mentii silueta mai ales in ritmul de viata pe care suntem obligati sa il ducem in zilele noastre. Munca si stresul, alimentatia haotica si de cele mai multe ori de la fast-food, abundenta fainoaselor, lipsa activitatii fizice, oboseala acumulata si strazile pline de magazine cu tot felul de ispite alimentare, fumatul, toate acestea predisun la ingrasare. Lipsa timpului de a gati acasa ori ignorarea unui program de sport, pentru ca acum mergem cat mai putin pe jos, munca de birou, toate acestea stau la baza unei probleme cu care ne confruntam din ce in ce mai mult: suprlusul de kilograme.

Este greu sa iti mentii silueta mai ales in ritmul de viata pe care suntem obligati sa il ducem in zilele noastre. Munca si stresul, alimentatia haotica si de cele mai multe ori de la fast-food, abundenta fainoaselor, lipsa activitatii fizice, oboseala acumulata si strazile pline de magazine cu tot felul de ispite alimentare, fumatul, toate acestea predispun la ingrasare. Lipsa timpului de a gati acasa ori ignorarea unui program de sport, pentru ca acum mergem cat mai putin pe jos, munca de birou, toate acestea stau la baza unei probleme cu care ne confruntam din ce in ce mai mult: suprlusul de kilograme.

Metode garantate pentru a slabi

Metodele de slabire sigure sunt cele care au fost incercate si au dat rezultate. Astfel cel mai bine este sa ne informam din marturisirile unor persoane care au incercat diverse metode de slabire si chiar au obtinut rezultate bune fara a-si periclita starea de sanatate. Pe Forumul Lumea e mica am gasit mai multe sugestii demne de cunoscut cu privire la cateva metode simple, dar eficiente pentru a elimina surplusul de kilograme.

Citește și:

Utilizatoarea Madalinutza este cea care deschide topicl, cerand sfaturi: "Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un regim sau un program foarte bun de pe internet. Stiu ca unii rad de unele fete sunt mai grase. "

Dio ne sfatuieste din propria sa experienta: "In propria mea experienta iti spun ca slabesti foarte mult daca inlocuiesti sucurile cu acid cu apa plata cu lamaie. Incearca !!"

Wero a incercat o metoda care nu te indeamna sa-ti tii in frau poftele: "O reteta foarte buna si sanatoasa ar fi sa mananci cate putin din orice, de mai multe ori pe zi. Nu mai mananci nimic dupa ora 6, reduci feliile de paine, mananci dulcele dimineatza nu la orice ora din zi si faci miscare multa.
Alta si mai eficienta dar si sanatoasa ar fi: 2linguri de otet mere cu 2lingurite miere de albine intr-un pahar cu apa de 250ml, de 3 ori pe zi; dimineata la prima ora pe stomacul gol, la pranz cu 30min inainte de masa si seara inainte de somn..
E f buna si ptr stomac reteta asta, se face asa o luna si apoi pauza o luna.
Succes. "

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.