Setari Cookie-uri

Metode garantate pentru a slabi

Este greu sa iti mentii silueta mai ales in ritmul de viata pe care suntem obligati sa il ducem in zilele noastre. Munca si stresul, alimentatia haotica si de cele mai multe ori de la fast-food, abundenta fainoaselor, lipsa activitatii fizice, oboseala acumulata si strazile pline de magazine cu tot felul de ispite alimentare, fumatul, toate acestea predisun la ingrasare. Lipsa timpului de a gati acasa ori ignorarea unui program de sport, pentru ca acum mergem cat mai putin pe jos, munca de birou, toate acestea stau la baza unei probleme cu care ne confruntam din ce in ce mai mult: suprlusul de kilograme.

Diablo face un rezumat al unui stil de viata: "mese regulate si fara prea multe grasimi (mancare naturala nu prostii), nu sucuri cu acid, nu lenevit in pat, efoort fizic (sala, alergare, geno in casa etc.)."

Am slabit 20 de kilograme in 6 luni

Ahh a reusit aceasta performanta fara a urma tratamente medicamentoase ori alte "retete" care promit minuni, doar prin alimentatie si sport: "eu am slabit 20 kg in 6 luni. Ma duceam la sala in fiecare zi, dupa sala ma duceam la aleragat 20 - 30 minute, nu mancam dupa ora 6, dupa ce mancam nu beam apa sau nu mancam fructe cel putin o jumatate de ora, paine foarte putina... daca se poate paine neagra (nici aia nu stiu cat e de sanatoasa) si am incercat sa mananc cat mai putin adica nu neaparat sa ma satur sa nu ma mai pot misca, ma intelegi tu. Oricum sportul ii foarte important. Ce sa zic daca vrei incearca la mine a dat rezultate. "

Citește și:

Voi ce diete ati incercat? Va asteptam sa ni le marturisiti pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.