Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru un par frumos

Parul frumos nu se demodeaza niciodata. Nu cred ca v-am spus ceva nou; de cand si-a dat seama femeia ca o mare parte din puterea ei de atractie e data de par, a inceput sa faca din ingrijirea acestuia o prioritate.

Daca ai parul gras poti incerca si urmatoarea reteta. Adauga samponului tau un amestec facut dintr-o lingurita de gel de aloe vera (se obtine prin stoarcerea plantei) si doua lingurite de suc de lamaie. Spala-ti parul ca de obicei insa lasa samponul in par pentru cateva minute in plus.

Remedii pentru par lipsit de stralucire

Urmatoarele retete se folosesc dupa spalarea parului pentru a-i conferi stralucire.

Amesteca sucul de la o lamaie cu o cana de apa. Dupa ce ti-ai spalat parul si l-ai clatit bine, aplica solutia obtinuta si usuca-ti parul ca de obicei. Lamaia e recomandat in special pentru persoanele cu parul gras. Poti inlocui sucul de lamaie cu otet de mere.

Printre tratamentele clasice pentru un par stralucitor se numara si berea. Dupa ce ti-ai spalat parul, clateste-l cu o cana de bere, lasa-l pentru 5 minute dupa care clateste-l din nou.

Citește și:

Un tratament mai putin cunoscut e cel cu cafea. Se aplica o cana de cafea espresso pe parul spalat, se lasa cateva minute dupa care se clateste. Daca ai parul blond evita sa folosesti aceasta reteta deoarece ar putea sa iti modifice culoarea.

Un articol de Ioana I.


Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.