Fiecare femeie are secretele ei, propriile tehnici si tactici speciale de infrumusetare. Prietena mea Ioana are o masca de fata minune, doar ea stie ingredientele secrete. Maria stie un magazin vintage de unde cumpara produse fabuloase... doar ea stie adresa situata undeva in centrul capitalei, iar Corina cumpara frecvent genti de la marii designeri cu mari reduceri de pret dintr-un magazin online din Londra.

Eu? Am si eu secretul meu :), care ma face sa zambesc zilnic. Spre deosebire de ele, eu am ales sa-l impartasesc cu toata lumea, astfel de lucruri nu trebuie pastrate doar pentru tine. Despre ce vorbesc? Despre niste produse eficiente pentru albirea dintilor.

Sunt sigura ca nici voua nu va plac programarile la stomatolog, cabinetele, scaunele, cozile si timpul pierdut. Cu aceste produse puteti sa va albiti dintii acasa, si foarte usor.

Le-am descoperit in vara aceasta, cand mi-am petrecut concediul la New York. Crest Whitestrips, caci asa se numeste produsele despre care vorbesc, sunt cele mai vandute produse pentru albirea dintilor din America si cele mai recomandate de catre medicii stomatologi!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: