Setari Cookie-uri

(P)Dinti mai albi, in doar 3 zile!

Fiecare femeie are secretele ei, propriile tehnici si tactici speciale de infrumusetare. Prietena mea Ioana are o masca de fata minune, doar ea stie ingredientele secrete. Maria stie un magazin vintage de unde cumpara produse fabuloase... doar ea stie adresa situata undeva in centrul capitalei, iar Corina cumpara frecvent genti de la marii designeri cu mari reduceri de pret dintr-un magazin online din Londra.

Crest Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid, acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii. Trebuie sa ii purtati doar 30 de minute de doua ori pe zi si au avantajul ca sunt invizibili, asa ca ii puteti utiliza cu usurinta in orice moment al zilei.

Se aplica extrem de usor, aveti nevoie de o oglinda si puteti aplica plasturii pentru albire in cateva secunde. Trebuie sa pozitionati cu grija o banda sus, una jos si gata!

Gama Crest Whitestrips este destul de variata, de la produse clasice si pana la cele profesionale care iti ofera o albire mai rapida, in 3 zile! Eu am ales Crest Whitestrips Pro Effects, este un produs care albeste dintii de doua ori mai repede decat cel clasic. Iar la comandarea lui am primit cadou si o pasta de dinti profesionala Crest Vivid White.


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.