Setari Cookie-uri

Sfaturi de infrumusetare pentru toamna

Se spune ca toamna este anotimpul schimbarilor si, intr-adevar, o data cu venirea acesteia rutina noastra de infrumusetare trebuie sa se adapteze schimbarilor de temperatura si umiditate. Cateva modificari minore in felul in care iti ingrijesti parul, tenul sau mainile te vor ajuta sa le potejezi dar si sa arati superb in aceeasta toamna.

Tenul are si el nevoie de ingrijire speciala, ba chiar mai mult decat restul pielii. O data cu schimbarile climatice cresc sansele ca fata ta sa se usuce si sa se irite. Iti recomandam sa incerci urmatoarea masca de sezon pentru a-ti hidrata fata. Amesteca 2 lingurite de dovleac fiert cu o lingurita de miere. Aplica masca pe fata, las-o pentru 15 minute si indeparteaz-o cu apa calda. Bogat in vitamina A, vitamina C si antioxidanti, dovleacul iti va rasfata fata cu proprietatile lui hidratante.

Aceleasi conditii atmosferice care iti usuca tenul au efecte negative si asupra buzelor. Asa ca, acum mai mult ca oricand, balsamul de buze trebuie sa isi faca loc in geanta ta. In aceeasi situatie se afla si mainile tale. Pentru a le proteja aplica in fiecare seara si inainte de iesi din casa o crema hidratanta.

3. Detoxifica-ti organismul cu ajutorul fructelor si legumelor. Cu atatea optiuni la dispozitie e si pacat sa lasi sa treaca anotimpul de toamna fara sa iti curati organismul de toxinele care s-au acumulat pe parcursul verii. O dieta de detoxifiere nu doar ca iti va da un plus de energie dar va conferi stralucire parului si pielii tale.

Citește și:

Incearca pentru cateva saptamani sa manaci legume si fructe, pe cat posibil in stare cruda. De asemenea, scoate din dieta zaharul si redu considerabil cantitatea de carne, lactate si fainoase.

4. O data cu venirea toamnei a venit si timpul pentru exercitii fizice. Daca pe timpul verii te-ai mai rasfatat renuntand la sport pe motivul ca e prea cald sau ca e vacanta si ai dreptul sa lenevesti, acum nu mai ai nici o scuza. Iar cand afara e asa de placut iar culorile parca au luat-o razna ar fi pacat sa stai in casa.

Iesi la o plimbare lunga prin parc. Vei vedea ca toamna, in puzderia de frunze care de care mai colorate, natura arata mai frumos decat de obicei. Daca stii ca trebuie sa te intalnesti cu prietenii atunci e si mai bine. In loc sa stati cateva ore intr-o cafenea plina de fum puteti sa faceti o plimbare prin cele cateva oaze de verdeata ale orasului.

Citește și:

Si mai bine e sa petreci o zi de weekend pe bicicleta strabatand parcurile dintr-o parte in alta. Daca nu ai bicicleta e un moment bun sa iti cumperi. Mersul pe bicicleta e o modalitate placuta de a da jos kilogramele in plus si de a-ti pune sangele in miscare. In plus, a inceput sa se poarte si la noi ”verdele”, si nu ma refer la culoare ci la atitudinea ecologica.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.