Setari Cookie-uri

Sfaturi de infrumusetare pentru toamna

Se spune ca toamna este anotimpul schimbarilor si, intr-adevar, o data cu venirea acesteia rutina noastra de infrumusetare trebuie sa se adapteze schimbarilor de temperatura si umiditate. Cateva modificari minore in felul in care iti ingrijesti parul, tenul sau mainile te vor ajuta sa le potejezi dar si sa arati superb in aceeasta toamna.

Profita de vremea frumoasa si iesi din oras pentru weekend. Fie ca alegi sa mergi la mare, fie ca faci o excursie la munte, posibilitatile pentru activitate fizica sunt nenumarate. O plimbare pe faleza sau pe plaja iti va reaminti de bucuriile vacantei. O expeditie pe munte cu aparatul foto in mana iti va bucura ochii, iti va aerisi mintea si iti va antrena muschii gambelor.

Daca ai rude sau prieteni care stau la tara si mai au si o mini-ferma atunci le poti da o mana de ajutor la muncile de toamna. Petrece o zi in vie la strans struguri sau catarata in copaci dupa mere si iti vei antrena muschii fara sa iti dai seama. In plus parfumul fructelor coapte te va urmari toata saptamana.

Un articol de Ioana I.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.