Setari Cookie-uri

Ingrijirea naturala intensa a parului vopsit

Parul ofera senzualitate femeii, recontureaza formele fetei, ascunde si accentueaza, instiga la joaca, este substrat pentru arta, seduce si subjuga... Parul reprezinta una din cele mai puternice forte de atractie a unei femei, acordandu-i-se atentie inca din cele mai vechi timpuri. Pentru par s-au inventat coafuri, accesorii, culori dar si tratamente de mentinere a sanatatii. Tot mai multe femei aleg sa isi vopseasca parul din motive diverse: vor o alta culoare, consudera mai senzuala o culoare, vor sa ascunda firele albe etc.

- Pentru parul brunet puteti folosi ceaiul negru. La un litru de apa puneti 10 pliculete de ceai negru, fierbeti apa si, dupa racire, o aplicati pe par. Lasati-o sa actioneze jumatate de ora dupa care clatiti din nou parul doar cu apa.

Va invitam sa incercati aceste masti si sa ne marturisiti daca sunteti multumite de rezultatele obtinute, iar daca stiti si alte masti care fac minuni asupra parului nu ezitati sa ni le marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.