Setari Cookie-uri

Sani cu ADEVARAT frumosi?

Diete, exercitii fizice, retete si tratamente de infrumusetare gasite pe internet sau inspirate din experienta altor prietene. Le-ai incercat pe toate, din dorinta de a arata cat mai bine si a zambi larg atunci cand te privesti dimineata in oglinda.

Diete, exercitii fizice, retete si tratamente de infrumusetare gasite pe internet sau inspirate din experienta altor prietene. Le-ai incercat pe toate, din dorinta de a arata cat mai bine si a zambi larg atunci cand te privesti dimineata in oglinda.

Stim cu toate ce inseamna sa te asezi in fiecare zi in fata oglinzii, cercetand roadele metodelor variate de infrumusetare existente pe piata. E normal sa-ti incrunti putin sprancenele, neincrezatoare in fata tot felului de sfaturi pentru a ajunge cat mai aproape de ceea ce este catalogat drept un ideal de frumusete.
Iar cand vine vorba de a-ti pune in evidenta farmecul feminin, sanii se bucura intotdeauna de atentie maxima. O sustin chiar si cercetatorii. Un studiu realizat in colaborare cu ASAPS (American Society for Aesthetic Plastic Surgery) demonstreaza inca o data ca una din principalele obsesii pe care le avem in fata oglinzii sunt sanii si bineinteles felul in care arata acestia. In 2008, operatia de marire a sanilor a fost desemnata cea mai populara interventie chirurgicala cosmetica din SUA, depasind pentru prima data in 12 ani popularitatea liposuctiei.

Operatii estetice?

Dusurile cu apa rece, lotiunea hidratanta, sutienul potrivit, croielile menite sa “camufleze” micile neajunsuri care-ti dau batai de cap. Toate fac parte din ritualul zilnic de infrumusetare, la sfarsitul caruia te privesti in oglinda, observand rezultatele si puterea lor de a-ti conferi incredere in tine.

Poate ca si tie ti-a trecut prin minteideea unei operatii de marire a sanilor, dupa ce ai asteptat in van, sperand ca timpul, dieta si gimnastica te vor ajuta sa obtii decolteul la care ai visat. Nu mai este demult un tabu complexul creat de marimea sau aspectul sanilor, motiv pentru care pe langa tot felul de produse miraculoase, foarte multe clinici de infrumusetare aduc in atentia ta promisiuni care mai de care mai tentante pentru obtinerea unui bust de invidiat.

Si totusi, printre atatea lotiuni, exercitii pentru fermitate si modelare si chiar ganduri serioase in privinta unei operatii estetice, oare ce te-ar putea face sa te simti cu ADEVARAT frumoasa?

Frumusetea adevarata…


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.