Setari Cookie-uri

Sani cu ADEVARAT frumosi?

Diete, exercitii fizice, retete si tratamente de infrumusetare gasite pe internet sau inspirate din experienta altor prietene. Le-ai incercat pe toate, din dorinta de a arata cat mai bine si a zambi larg atunci cand te privesti dimineata in oglinda.

Desi pare incredibil, se obtine in doar 5 pasi:

Pasul 1: Stai in fata oglinzii. Priveste ….

Primul pas pentru ADEVARATA FRUMUSETE il faci zilnic. Pentru restul, ai nevoie doar de 5 minute in plus pe luna. Numai atat dureaza o autoexaminare a sanilor. Atat de usor si la indemana sa dovedesti ca iti pasa de frumusetea lor. Pentru ca nu te poti bucura pe deplin de felul in care arati, fara a sti in primul rand ca totul este in regula cu tine. Adevarata frumusete porneste in mod firesc de la sanatate, iar acest lucru se simte, atunci cand radiezi pentru ca ai siguranta ca esti bine.

Asimptomatic pana in stadii avansate, cancerul la san este o boala care poate fi invinsa, daca este depistata precoce. De aceea, o autoexaminare lunara si un control medical periodic nu reprezinta nimic altceva decat asigurarea din timp ca esti bine. Tot ce trebuie sa faci este sa iti reinnoiesti rutina de infrumusetare. Priveste-te 5 minute in fiecare luna in oglinda si asigura-te ca ai sani perfect sanatosi.

Afla ca esti bine! Afla ca esti frumoasa!

Autoexaminarea este primul pas pentru a fi sigura ca sanii tai sunt perfect sanatosi. Si frumosi!
Afla ca esti bine!

O campanie pentru sanatatea si frumusetea sanilor initiata si sustinuta de Avon Cosmetics Romania.

www.stopcancerlasan.ro

www.avoncosmetics.ro


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.