Setari Cookie-uri

5 trucuri eficiente pentru un ten frumos

Tenul frumos valoreaza mai mult decat cel mai reusit machiaj. Fondul de ten folosit zilnic, blush-ul dar si fardul incarca tenul si in timp dilata porii. Deasemenea tulburarile de sebum ale tenului, fricgul sau caldura excesiva, lipsa curatarii corecte si complete a tenului in fiecare seara duc in timp la diferite probleme ale tenului, de la uscarea sau ingrasarea acestuia, pana la aparitia punctelor negre si punctelor de grasime.

Exfoliati-va cu regularitate tenul. Folositi fie o metoda profesionala, fie populara abraziune cu malai. Exfolierea tenului ajuta epiderma sa isi creeze in timp un strat protector si totodata confera pielii un aspect fin si proaspat. Exfolierea este recomandata o data pe saptamana.

Gimnastica faciala. Poate ca nu va este deloc comod sa va ganditi la gimnastica faciala, insa are atat de multe efecte efecte pozitive... V-ati gandit cum ar fi sa aveti mereu un chip liminos si sa pareti ca zambiti, ori sa aveti buzele mai groase de exemplu? Gimnastica faciala mobilizeaza sangele la ivelul tenului, tonifica musculatura subcutanata si ridica pielea, astfel liftingul nu mai este necesar nici la varste inaintate. Exista exercitii pentru ochi, pentru reducerea sau preventia aparitiei ridurilor, pentru marirea buzelor si totodata toate acestea tonifica si mentin tanara pielea tenului. Pentru cateva exemple, cititi Exercitii de gimnastica faciala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.