Setari Cookie-uri

5 Tratamente naturiste pentru tenul acneic

Acneea nu e o problema ce ii afecteaza doar pe adolescenti, asa cum s-ar crede. Iar daca unii se confrunta cu un cos din cand in cand pe care il pot ignora, pentru altii acneea poate deveni o problema ce le pafecteaza chiar si increderea in propria persoana.

Foloseste masca de cateva ori pe saptamana timp de cateva saptamani. Ar trebui sa observi diferente clare dupa cel mult 3-4 saptamani. Apoi treci la o aplicare pe saptamana.

5. Masca pe baza de rosii si capsuni

Atat rosiile cat si capsunile contin substante antiinflamatoare care ajuta la eliminarea cosurilor si a celulelor moarte. Masca-lotiune iti va curata tenul scapandu-te de bacteriile din pori si va incuraja vindecarea ranilor lasate de cosuri.

Ai nevoie de o rosie si doua capsuni. Curata rosia de coaja si pune-o impreuna cu capsunile intr-un saculet improvizat din fasa sterila. Strange saculetul astfel incat sa iasa sucul din ele. Foloseste lotiunea de doua ori pe zi. Sterge fata cu sucul obtinut si lasa sa actioneze pentru 30 de minute dupa care clateste cu apa calduta. Restul de solutie se pastreaza in frigider pentru cel mult 3 zile.

Citește și:

Daca ti se pare ca obtii prea mult suc atunci poti injumatati cantitatile.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.