Setari Cookie-uri

10 porunci ale rutinei de frumusete

Degeaba folosesti cele mai scumpe produse cosmetice pentru fata sau piele daca parul tau arata neingrijit, tern, fara stralucire sau uscacios. Iti poate distruge toate eforturile anterioare, tocmai de aceea ai grija ca parul tau sa spuna exact ceea ce vrei tu.

4. Hidrateaza-te

Asa cum atunci cand iti este sete bei apa, asa si atunci cand ai pielea uscata trebuie sa o hidratezi. Apa a fost, este si va fi cel mai la indemana mod de a-ti mentine elasticitatea pielii in timp. Daca nu ii oferi acest lucru vei observa cum, in timp, se va strange, va prezenta mici riduri si incretituri, se va usca sau chiar subtia. Pentru o intretinere ca la carte, pielea ta are nevoie de multa apa. Fie ca folosesti cana cu apa, fie ca folosesti produse cosmetice de hidratare, ea o sa-ti multumeasca dupa fiecare „pahar cu sanatate”. Paharul cu apa baut dimineata este un obicei sanatos pe care poti sa ti-l insusesti cat se poate de repede.

5. Ingrijeste-ti parul

Degeaba folosesti cele mai scumpe produse cosmetice pentru fata sau piele daca parul tau arata neingrijit, tern, fara stralucire sau uscacios. Iti poate distruge toate eforturile anterioare, tocmai de aceea ai grija ca parul tau sa spuna exact ceea ce vrei tu. Daca lumea inca te mai recunoaste dupa aceeasi tunsoare pe care o ai de 10 ani inseamna ca este momentul pentru o schimbare. Nu trebuie sa fie neaparat drastica dar poti incepe prinr-o usoara schimbare de nunata si indiscutabil taierea varfurilor periodic. Ai putea incerca si un breton asimetric, un joc de accente de culori sau cateva suvite care cu siguranta vor fi vizibile. In plus, produsele de intretinere si aranjare ar trebuie sa netezeasca parul, nicidecum sa il incurce mai mult sau sa il incarce inutil. Foloseste cele mai bune produse, incepand de la serul de par, balasam, masca protectoare leave-in, ceara de par, spuma protectoare.

Citește și:

6. Nu uita de dinti

Zambetul este calea spre sufletul unei persoane, tocmai de aceea ai grija ca acesta sa fie stralucitor sau cel putin ingrijit si sanatos. Chiar daca nu vei avea o dantura aproape de perfectiune, aceasta poate sa transmita mesajele corecte referitoare la igiena ta orala. Perierea zilnica, detartrajul periodic, vizitele regulate la dentist si bunele obiceiuri alimentare pot fi de un real folos in lupta pentru zambetul ideal.

7. Improspatare si imparfumare

Un mic accesoriu din geanta oricarei femei este parfumul. Orice femeie care se respecta are cel putin un exemplar de calitate al unei game bune pentru ocaziile speciale si nu numai. Prin urmare nu vorbim despre unul contrafacut de pe urma caruia te poti alege cu pete sau exczeme pe piele ci despre unul putin mai scump, in care stii ca ai investit un ban dar merita. Nu te zgarci cu lucrurile care actioneaza precum un testimoniul la adresa imaginii tale si mai ales permite-ti mici extravagante din cand in cand.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.