Setari Cookie-uri

10 porunci ale rutinei de frumusete

Degeaba folosesti cele mai scumpe produse cosmetice pentru fata sau piele daca parul tau arata neingrijit, tern, fara stralucire sau uscacios. Iti poate distruge toate eforturile anterioare, tocmai de aceea ai grija ca parul tau sa spuna exact ceea ce vrei tu.

8. Gimnastica si modelarea siluetei

Gimnastica, sau orice forma de miscare ce te va ajuta sa intri in forma in cateva clipe este cel mai bun sfat al unui antrenor de fitness . Oricat de mult te-ai chinui cu regimurile, acestea nu au pic de valoare pana nu pui osul la bataie si pana nu arzi grasimile inutile sau depunerile de prin punctele esentiale, cele pe care incercam sa le ascundem la plaja. Daca esti prea comoda si iti este greu sa te deplasezi, incearca macar gimnastica de inviorare, cateva abdomene, exercitii pentru solduri, o mica incalzire sau saritul cu coarda. Chiar daca incerci sa scapi de cateva kilograme in plus, vei arata mult mai bine daca le reduci prin exercitii sanatoase decat prin diete fantoma de infometare ce garanteaza rezultate rapide.

9. Machiajul

Daca tenul este curat si ai parcursul pasii de mai sus, nu ar trebui sa ai probleme majore in aplicarea unui machiaj. Fie ca optezi pentru unul soft, de zi, cu mascara, fond de ten si glos sau inclini catre un machiaj puternic de noapte pentru momente speciale, acesta vine sa iti scoata in evidenta cele mai bune trasaturi ale tale ca sa te simti deosebita in fiecare moment. Nu este un must insa este un mic artificiu care te poate face sa te simti mai bine in pielea ta, chiar si atunci cand ai senzatia ca totul este pierdut.

Citește și:

10.Exfoliere ca la carte

Si ultima pe lista insa la fel de importanta este inlaturarea periodica a celulelor moarte prin folosirea scrub-ului, gelurilor si produselor care actioneaza precum un detoxifiant la nivel celular. Numai astfel vei permite pielii sa respire cu adevarat iar ritualul tau va fi complet si eficient.

Sursa: Envy.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.