Setari Cookie-uri

Metode naturale de marire a sanilor

Sanii reprezinta un simbol al feminitatii si in esenta nu conteaza foarte mult marimea lor, cat ingrijirea si forma acestora, insa cu toate acestea multe femei isi doresc un bust mai generos. Bisturiul nu reprezinta o solutie prietenoasa pentru toate aceste femei, de aceea vom discuta si despre metodele naturale de marire a sanilor. Ceea ce trebuie sa stiti este ca sanii nu cresc foarte mult prin metode naturale, dar se pot adauga centimetri buni in circumferinta bustului.

- Sunt ridicati sanii cazuti prin tonifierea tracturilor ce strabat glanda mamara;
- Creste dimensiunea muschilor pectorali situati anterior de cutia toracica, de o parte si de alta a sternului, impingand in fata glanda mamara.

Va propunem sa cititi articolele: Exercitii pentru tonifierea sanilor sau Trucuri aerobice pentru tonifierea sanilor.

Importanta alimentatiei


Alimentatia este foarte importanta pentru sanatatea sanilor, astfel incat veti putea avea impresia ca anumite alimente va ajuta la marirea sanilor, cum sunt in special cele care contin cantitati insemnate de fitoestrogeni (mararul de exemplu) sau cele de tip fast-food. Acestea din urma predispun la obezitate si desigur volumul glandelor mamare se va mari prin cresterea volumului tesutului adipos. Pentru sanatatea sanilor se recomanda alimenta ca lactate, fructe, legume, cereale integrale, carne slaba.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.