Setari Cookie-uri

Diete disociate pe zile

Cateva sugestii de diete disociate pe zile.

Cateva sugestii de diete disociate pe zile.

Dieta disociata propusa de Motignac presupune separarea glucidelor de lipide. Astfel in cadrul aceleiasi mese pot fi consumate fie proteine si glucide, fie proteine si lipide.

O varianta populara a acestei diete este regimul disociat pe zile. Termenul "disociat" este folosit defectuos aici. Dieta disociata pe zile presupune consumarea unui singur tip de aliment pe zi. In prima zi se poate consuma numai carne fiarta, fripta sau la gratar. Se pot consuma de asemenea mezeluri usoare, precum sunca de pui sau de curcan.

dieta disociata pe zile Diete disociate pe zileIn cea de-a doua zi se pot consuma numai legume fierte sau crude. Sosurile pregatite cu ulei sau alt tip de grasime sunt excluse. In a treia zi se pot consuma lactate sub forma de branza dietetica, iaurt simplu, lapte, sana, kefir. In a patra zi se poate consuma carbne de peste, preferabil cod, ton sau stiuca. A cincea zi este zi de fructe. Evita fructele uscate. Daca doresti sa mai slabesti, poti repeta cura, dar ideal ar fi ca ea sa nu dureze mai mult de doua saptamani, pentru a nu iti perturba organismul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.