Setari Cookie-uri

Diete disociate pe zile

Cateva sugestii de diete disociate pe zile.

O alta varianta raspandita a acestei cure este discoiata pe 3 zile. In primele trei zile consumi numai lactate, urmatoarele numai carne (de pui, vita sau de peste) si preparate din carne, si ultimele trei zile mananci numai fructe si legume. Probabil ca se slabeste mai usor cu aceasta varianta, pentru ca incepand de a doua zi, te vei plictisi de meniu.

Poti incerca si varianta intermediara: 2 zile carne, 2 zile lactate, 2 zile legume si fructe.

Avantajul acestor diete este ca poti manca oricat si oricand, iar slabirea este relativ rapida. Ce se intampla dupa terminarea dietei depinde numai de tine. Cu toate acestea, nu este recomandat sa tii aceasta dieta pe termen lung. Organismul are nevoie si de glucide si de lipide si de proteine si de vitamine si de minerale pentru a da randament. La inceput, nu te vei simti slabita, dar daca o tii prea mult timp, te vei simti din ce in ce mai obosita, mai slabita si nu te vei mai putea concentra. Si acestea sunt numai cateva dintre cele mai usoare efecte.

Daca ai de slabit mai mult de 10 kilograme, atunci trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Nu te mai lasa amagita de diete rapide cu efecte pe termen scurt. Gandeste-te cate diete scurte ai tinut pana acum, aduna numarul anilor petrecuti visand la o dieta minune si incercand tot felul de variante. Gandeste-te cat de mult ai asteptat pentru a arata perfect si fa un pas pentru a iti schimba proastele obiceiuri alimentare. Unul dintre acestea este tocmai urmarea unei diete de scurta durata. Fixeaza-ti obiective realiste si daca nu te simti inca pregatita pentru o schimbare importanta, atunci nu mai incerca diete rapide. Nu numai ca ii va fi mai bine organismului, dar va fi mai bine si pentru greutatea ta.


Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo, noi iti recomandam:
Grupa sanguina – dezvaluie misterele ascunse ale personalitatii tale
Uleiul din samburi de struguri, leacul miraculos impotriva imbatranirii
Sexul in timpul menstruatiei - nociv sau nu?

&nbs

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.