Setari Cookie-uri

5 Elemente cheie ca sa fii o scoaba!

Ei bine toate ne dorim sa ni se atribuie un astfel de apelativ, insa care sunt secretele siluetei dorite? Scoabele stiu cu siguranta ce au de facut sa arate mereu bine, asadar, inspirandu-ne din stilul lor de viata, am ajuns la cateva concluzii pentru care ele nu sunt doar slabe, ci si sanatoase, concluzii pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza.

Ei bine toate ne dorim sa ni se atribuie un astfel de apelativ, insa care sunt secretele siluetei dorite? “Scoabele” stiu cu siguranta ce au de facut sa arate mereu bine, asadar, inspirandu-ne din stilul lor de viata, am ajuns la cateva concluzii pentru care ele nu sunt doar slabe, ci si sanatoase, concluzii pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza.

scoaba 5 elemente cheie ca sa fii o scoaba!

Ce si cum mamananca scoabele


Fewmeile slabe nu acorda importanta mancarii si aleg intotdeauna preparatele cat mai simple, cu cat mai putine combinatii alimentare si cu conditia ca aceste preparate sa fie foarte sarace in grasimi. Lor nu le plac mancarurile grase, prefera legumele crude, fructele, branzeturile si carnea la gratar sau cuptor. Rar aleg sa manance supe sau ciorbe si nu depasesc o portie de mancare la o masa sau aleg doar o salata. Au mai multe gustari pe zi, toate constand in fructe, legume, fainoase sarace in grasimi (biscuiti, covrigi, stixuri, nu aleg produsele de patiserie) sau pur si simplu ciocolata. Desi in aparenta ele mananca mult, in esenta au tendinta de a alege mai mereu alimente cu indice glicemic mic sau care au calorii negative (adica acele alimente care consuma mai multe calorii pentru a fi metabolizate decat aportul lor caloric propriu). Pentru mai multe informatii despre alegerile alimentare pe care le fac oamenii slabi va invitam sa cititi articolul: “15 alegeri ale oamenilor slabi – tu le-ai urma?

Scoabele sunt firi energice

Ele sunt mereu pline de energie, gratie alimentatiei corecte, energizante dar sarace in grasimi si metabolismului sanatos pe care acestea il au. Ele sunt firi matinale, le place sa mearga pe jos, pentru ele drumurile nu reprezinta o greutate, nu aleg liftul, prefera sa mearga repede sau foarte repede, adora plimbarile si adesea fac si sport. Sunt femei care se misca tot timpul, vesele, cu o minte mereu treaza, care se implica adesea in proiecte obositoare care le consuma energia.

Au ticuri care presupun miscare

Scoabele au adesea ticuri care presupun miscare, cel mai intalnit este acela de a da din picioare. Tot ele obisnuiesc sa se ridice des de pe scaun daca lucreaza la birou, sa se plimbe cand isi beau cafeaua sau fumeaza ori vorbesc la telefon. In felul acesta asigura un consuma permanent de calorii prin micile miscari (dar dese) pe care le fac.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.