Setari Cookie-uri

5 Elemente cheie ca sa fii o scoaba!

Ei bine toate ne dorim sa ni se atribuie un astfel de apelativ, insa care sunt secretele siluetei dorite? Scoabele stiu cu siguranta ce au de facut sa arate mereu bine, asadar, inspirandu-ne din stilul lor de viata, am ajuns la cateva concluzii pentru care ele nu sunt doar slabe, ci si sanatoase, concluzii pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza.

cura cu mere Scoabele consuma multe luchide

Femeilor slabe le plac lichidele. Consuma cu placere tot felul de bauturi, mai mult sau mai putin naturale, insa depasesc cei doi litri obligatorii pe zi. Nu le place insa apa… Prefera bauturile dulci si nu prea consuma alcool, decat la ocazii (alcoolul deshidrateaza, probabil de aceea organismul lor nu il prea accepta).

Nu sunt pasionate de mancare

Scoabele prefera alte activitati in locul mancarii sau atunci cand mananca prefera sa aiba si alte activitati, de exemplu sa se uite pe mail-uri, sa citeasca ceva, sa se uite la televizor, sa discute probleme cu membrii familiei etc. Daca ajung obosite acasa, nu vor acorda prea mare importanta mancarii, vor prefera sa manance rapid cateva fructe, un iaurt sau cateva felii de branza, finalizand astfel masa. Ele fie au mai multe mese pe zi, fie uita sa manance. Nu sunt pofticioase si mancare nu ocupa locuri de top printre gandurile lor. Ele considera ca mancarea este o necesitate, dar nu neaparat o placere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.