Setari Cookie-uri

Cum sa-ti exfoliezi pielea prin metode naturiste

Exfolientul obtinut din 2 lamai, o ceasca de zahar brun si o ceasca de miere este excelent pentru a reda stralucirea proaspata a pielii, indepartand celulele moarte si stimuland regenerarea celulara.

Un scrub care are un efect miraculos de curatare si revigorare a pielii grase este urmatorul: amesteca un sfert de ceasca de orez macinat fin cu cateva picaturi de ulei de menta. Adauga apoi sucul obtinut de la jumatate de lamaie si aplica amestecul prin miscari circulare pe suprafata corpului. Dupa ce ai terminat de masat toate zonele corpului, clateste cu apa calduta.

Fructele contin acizi alfahidroxilici care ajuta la exfolierea naturala a pielii, facand-o sa fie mai catifelata si mai neteda. Pot fi folosite de aceea ca si exfolienti naturali eficienti, insa in combinatii cat mai simple. Amesteca 2 fructe de papaya sau de kiwi zdrobite cu faina de ovaz pana cand obtii un amestec consistent, insa nu foarte gros. Aplica pe corp prin miscari circulare, lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi indeparteaza prin clatire cu apa.

Si scrub-ul obtinut prin amestecul unui sfert de ceasca de zahar cu sucul de la jumatate de fruct de grepfrut are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii, revigorand pielea si prevenind imbatranirea ei.

Sursa: Garbo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.