Setari Cookie-uri

5 Metode pentru a-ti intensifica arderile

Lupta cu surplusul de kilograme este tinuta de foarte multe persoane fiindca factorii ce perturba metabolismul sunt atat de numerosi, incat devin greu de evitat. Astfel tendinta de a lua in greutate apare in diferite momente ale vietii, fiind mai puternic reprezentata la femei.

Nu evitati miscarea

Stilul de viata modern este din ce in ce mai sedentar, inca sedentarismul nu se impaca bine cu sanatatea si silueta. Daca nu ati reusit sa va faceti un abonament la sala sau la piscina ori la o sala de dans, macar nu evitati miscarea. Lasati masina la cateva strazi departare de birou sau mergeti ultima statie pe jos daca folositi mijloacele de transport in comun, imaginati-va ca nu exista lift, indiferent de cate etaje aveti de urcat, cand mergeti pe jos, - incercati sa mergeti repede. Chiar daca nu pare a fi un efort fizic intens, macar mai exista putina miscare in viata voastra. Incercati ca in week-end sa va faceti timp o ora pentru exercitii.

Invatati sa dormiti...

Somnul este extrem de important pentru echilibrarea metabolismului, pentru regenerarea celulara si detoxifierea organismului, dar si pentru eliminarea stresului – in special somnul cu vise elimina tensiunile psihice. Ideal ar fi sa dormiti intre orele 22:00 si 06:00 – sanatatea voastra ar trebui sa fie prioritara altor activitati.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.