Setari Cookie-uri

5 Retete de frumusete pe baza de lapte

Laptele a reprezentat inca din timpuri stravechi un ingredient iubit de femei pentru tratamentele corpului, existand inca din antichitate bai cu lapte, dar si alte tratamente.

Masca hidratanta pentru par


Aveti nevoie de un pahar de lapte, dpua linguri de smantana sau iaurt, doua linguri de miere, zeama de la o jumatate de lamaie si doua linguri de ulei de masline sau ulei de ricin. Se amesteca ingredientele pana se obtine o compozitie omogena si se aplica pe par, masand energic la radacina cateva minute. Masca se intinde pe tot parul, apoi se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se clateste parul doar cu apa calda. Se recomanda ca aceasta masca sa fie aplicata seara, iar daca parul ramane prea gras se va sampona abia dimineata. Masca este recomandata de doua ori pe saptamana.

Masca pentru tenul gras


Se amesteca doua linguri de lapte cu o lingura de urda, o lingurita de ulei de masline, zeama de la o jumatate de portocala sau lamaie si 10 picaturi de vitamina A. Masca se aplica pe ten si se lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care se clateste cu apa calda. Este recomandata de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.