Setari Cookie-uri

Metode naturale de regenerare a parului

Sanatatea parului, unghiilor si aspectul pielii pate sugera multe informatii despre starea generala de sanatate a apersoanei respective.

Masajul scalpului


Se recomanda la fiecare baie, atunci cand samponati parul, sa va masati intens si rapid scalpul pret de cinci minute. Chiar daca este obositor, aceasta tehnica va ajuta la cresterea vascularizarii scalpului, astfel foliculul pilos este hranit satisfacator.

Tratarea functiilor glandelor endocrine


O afectiune care afecteaza glandele endocrine poate duce secundar si la caderea parului. Ameliorand aceasta boala, cresterea si regenerarea parului va fi intensificata. Astfel de afectiuni sunt cele ale glandelor sexuale, hipofizei, tiroidei etc.

Mastile naturale de regenerare a parului


Aceste masti se prepara in casa din produse proaspete si adesea au rezultate foarte bune in privinta regenerarii si revitalizarii parului. Va recomandam in acest sens sa citi articole precum 5 Tratamente naturiste pentru un par de diva sau 5 masti naturale pentru par.


De asemenea renuntarea la anumite medicamente poate ameliora semnificativ caderea parului. Se recomanda sa cititi atent prospectul medicamentelor inainte de utilizare si sa intrebati medicul inainte de a va prescrie reteta daca acele medicamente au si urmari care va displac.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.