Top 5 Lucruri pe care nu le stiai despre sani

Sanii au reprezentat tot timpul o arma a seductiei pe care femeile, in general, au folosit-o cu intelepciune. Totusi, oare noi, barbatii, stim totul despre sani? Mai jos propunem cinci lucruri interesante despre acest subiect.

Sanii au reprezentat tot timpul o arma a seductiei pe care femeile, in general, au folosit-o cu intelepciune. Totusi, oare noi, barbatii, stim totul despre sani? Mai jos propunem cinci lucruri interesante despre acest subiect.

Femeile care au implanturi sunt mult mai predispuse la sinucidere


Statistic, afirmatia de mai sus este adevarata. In ultimii 15 ani, studiile intreprinse de mai multe universitati, printre care si Laval University din Quebec, Canada, arata faptul ca rata de suicid in cazul femeilor care au implanturi de sani este cu aproximativ 73 % mai mare decat in cazul celor care nu au optat pentru silicoane.

In acelasi timp, explicatia cercetatorilor este simpla si de natura psihologica. Persoanele care prefera operatii de infrumusetare sufera de diferite forme ale depresiei, plecand de la neacceptarea de sine pana la dorinta de epatare. Intr-un final, starea mintala care duce la actul de suicid este atinsa din diferite alte probleme, pentru ca defapt persoana evita sa-si rezolve problemele cu sine si prefera sa le evite.

Anumite femei pot atinge orgasmul doar prin stimularea sanilor


Potrivit sexologilor Marshall Miller si Dorian Solot, exista un procent de 1% dintre femeile care traiesc astazi pe glob, care pot atinge orgasmul numai prin simpla stimulare a sanilor. Cei doi au evidentiat aceasta teorie in cartea intitulata „I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide” si sustin ca, in timpul documentarii pentru publicatie, au cunoscut destul de multe cazuri de femei care au reusit sa le confirme teoria.

Fanteziile despre sani sunt considerate boala psihiatrica


Chiar daca suna foarte indraznet si chiar ciudat, exista o institutie care considera ca barbatii care au fantezii despre sani sufera de boli mentale, care ulterior pot sa intre sub medicamentatie specifica.

Asociatia Psihiatrica Americana relateaza intr-un comunicat ca una dintre bolile de care sufera barbatii moderni este obsesia pentru sani, iar gradul de “infectare” a crescut in ultimul deceniu, iar in prezent reprezinta unul dintre principalii factori care stau la baza violurilor si a agresiunilor sexuale.

Mergand mai departe, Asociatia Psihiatrica Americana recomanda barbatilor care se simt atrasi de sani sa constientizeze ca au o problemba si sa incerce sa o combata.

Statistic, stangul este mai mare

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri