Setari Cookie-uri

Top 5 Lucruri pe care nu le stiai despre sani

Sanii au reprezentat tot timpul o arma a seductiei pe care femeile, in general, au folosit-o cu intelepciune. Totusi, oare noi, barbatii, stim totul despre sani? Mai jos propunem cinci lucruri interesante despre acest subiect.

Potrivit unui studiu publicat in Annals of Plastic Surgery, 600 de femei au fost monitorizate timp de mai bine de 15 ani. S-a urmarit stadiul de dezvoltareal participantelor, inca din timpul adolescentei pana in perioada maturitatii. In 90% din cazuri, sanul stang ale femeilor participante la studiu s-a dezvoltat mai mult decat cel drept, iar aspectul a dus la concluzia ca stangul este (de obicei) mai mare decat dreptul.

In general este stiut ca nu exista o simetrie perfecta in cazul marimii sanilor, totusi, din punct de vedere vizual, exista femei la care sa diferenta de marime dintre cei doi sani este mult mai vizibila decat in cazul altora

Barbatii pot avea lactatie


Vestea buna este ca acest lucru se intampla destul de rar! Trecand la explicatia logica acum, au existat cazuri inregistrate in care barbatii au suferit de lactatie spontana. La fel ca si in cazul femeilor, corpul barbatesc este „dotat” cu glande mamare. Atunci cand in corp patrunde estrogenul ( necesar in unele tratamente pentru cancer) barbatii pot suferi de lactatie spontana.

Astfel, tratamentul pentru cancer, poate, printre altele sa aiba efecte secundare in cazul barbatilor, lactatia spontana.

Schimband un pic registrul, exista anumite zvonuri ca au existat cazuri in care barbatii care sufereau de lactatie spontana au fost folositi pentru alaptarea copiiilor nou-nascuti.


Sursa: Yuppy.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.