Setari Cookie-uri

Sa discutam deschis: Pastila de slabit!

Surplusul de kilograme a devenit o problema mondiala si nu e de mirare avand in vedere industrializarea si evolutia tehnologiei, ceea ce face ca majoritatea locurilor de munca sa implice sedentarism, deplasarea cu automobilele de asemenea, chiar si activitatile casnice sunt inlesnite de aparatra care sa asigure confortul.

Zizi considera pastilele de slabit periculoase: "Buna fetelor.
Si eu am folosit capsule chinezesti pentru slabit. Sunt foarte periculoase. Le-am intrerupt. Slabeste sistemul imunitar. Eu de o luna de zile, trec dintr-o boala in alta: hipertensiune, gastrita,amigdalite, infectie la plamani, alergie etc.
Asa ca folositi alta dieta. Va spun cu mana pe inima,prin ce trec. Eu eram o persoana sanatoasa.
Va doresc o zi buna."


pastila slabit nana_moi2001@yahoo.com este o cititoare care a luat pastile de slabit insa dupa ceva timp a resimtit afectele adverse intr-un mod destul de neplacut. Iata ce ne marturiseste: "Nu as vrea sa va sperii pe niciuna dar si eu am luat pastile din acelea de slabit, si intr-adevar pot spune ca au dat rezultate. Am slabit si aratam superb... dar ceea ce s-a intamplat dupa 2 luni a fost mult mai grav. Aproape ca mi-am distrus ficatul, m-am ingrasat dublu si tot din cauza acestor pastile, s-a deregalat metabolismul iar acum se pare ca nici nu mai pot ramane insarcinata tot din cauza acestei prostii uriase pe care am facut-o. Nu va pot spune ce mandra si ce bine aratam, insa nu va pot spune si mai apoi cat de suparata am fost si cat m-am plimbat pe la doctori. Dragele mele...stiu ca este foarte greu, insa trebuie sa va spun si eu, cateva lucruri pe care le-am invatat dupa aceasta prostie pe care am facut-o. Mancati multe legume si fructe, mancati iaurturi naturale, mancati peste si pui la gratar si beti 2 - 2,5 litri de apa plata, si asta numai 3 luni. ATAT...NUMAI 3 LUNI! Atat are nevoie organismul sa se adapteze noilor schimbari asta insemnand slabit. Dupa aceste 3 luni nici nu va veti ingrasa si va veti putea mentine. Stiu ca pare greu insa daca veti avea taria sa tineti cele 3 luni asa cum v-am scris, veti fi tare mandre. Si eu si o prietena de-a mea am tinut , iar dupa 3 luni aveam cu 15 kg mai putin si nici nu ne-am mai ingrasat dupa. Mult succes fetelor si nu uitati ca cea mai importanta este sanatatea voastra si nu faptul ca arati ca un fotomodel. Sanatate si aveti grija de voi in mod sanatos."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.