Setari Cookie-uri

Sa discutam deschis: Pastila de slabit!

Surplusul de kilograme a devenit o problema mondiala si nu e de mirare avand in vedere industrializarea si evolutia tehnologiei, ceea ce face ca majoritatea locurilor de munca sa implice sedentarism, deplasarea cu automobilele de asemenea, chiar si activitatile casnice sunt inlesnite de aparatra care sa asigure confortul.

De ce sunt periculoase partilele de slabit?


Dusa ne ofera informatii si explicatii deosebit de pretioase pentru sanatatea si silueta noastra: "Ai luat capsule de slabit si ... ai slabit. Problemele de sanatate ce POT sa apara le vei vedea dupa luni, sau chiar ani si vor viza parti ale organismului tau la care nici nu te gandesti (ficat, inima, rinichi ai mai auzit, dar sani, ovare, uter etc ?).

Eu doar as vrea sa te gandesti:

pastila chinezeasca 1) cat timp tine acest slabit ? Ce se intampla hormonal cu tine dupa 6 luni ? Ti-ai pus problema, avand in vedere ca majoritatea capsulelor de slabit au plante ce cresc cortizolul, si consumul lor duce la epuizarea suprarenalelor ! Ti-ai pus problema ce se va intampla si cu rinichii tai, avand in vedere ca pastilele de slabit au si diuretice in ele ? (ce poate fi mai usor de eliminat decat apa ?)

2) curele de slabire elimina tesut slab (muschi); pentru a scapa de grasime in mod CORECT, trebuie apelat la electrolipoliza, si asta nu oricum, ci controlat, insotita de detoxifierea ficatului si de electrochelare de fiecare data (ca sa se elimine din corp toate toxinele "depuse" in grasime !

3) slabitul peste 0.5 kg / saptamana duce la STEATOZA HEPATICA. Nu doare, nu inteapa, dar este un factor nefericit pt. o multime de boli (inclusiv fibrom, noduli la san, PMS, ciroza etc)
Slabitul nu este un lucru atat de simplu: toate formulele "minune" de slabit modifica anumite procese in organism, multe nestiute, cu consecinte pe termen lung greu de banuit .
Care este singura solutie nepericuloasa ? Unica solutie lipsita complet de pericole este echilibrarea organismului, altfel spus singura solutie e SANATATEA.
In momentul in care te hranesti sanatos (asta insemnand nu doar CAT si CE mananci, ci si CUM si CAND mananci), contracarezi eficient agresiunile din mediu (incepand de la un banal virus si terminand cu stresul geopatic sau radiatiile "ascunse" in fructele de la supermarket), ai un stil de viata sanatos si reusesti sa-ti controlezi stresul mentalo-emotional, atunci corpul tau va ajunge in 2-3 luni la greutatea ideala ! Si greutatea ideala nu inseamna un numar dat aiurea intr-o pagina de revista, ci inseamna acea greutate determinata genetic de nivelul de leptina, acea greutate la care exista echilibru hormonal si metabolic in organism etc
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.