Setari Cookie-uri

5 Alimente care te fac mai... atragatoare!

Stiati ca unul dintre “cei mai buni prieteni” ai frumusetii este alimentatia? Nicio crema din lume nu va putea ascunde de exemplu o avitaminoza C si nici nu va putea masca surplusul celulitic suplimentat zilnic prin alimentatie.

Stiati ca una dintre “cele mai bune prietene” ale frumusetii este alimentatia? Nicio crema din lume nu va putea ascunde de exemplu o avitaminoza si nici nu va putea masca surplusul celulitic suplimentat zilnic prin alimentatie.

alimente ca sa fii atragatoare

Exista alimente care ne fac mai frumoase?



Da, exista alimente care ne fac pielea si parul mai frumoase, unghiile mai sanatoase, care ajuta la reducerea ridurilor, care ne dau energie sa avem pofta de viata a unui adolescent si totodata alimente cu efecte afrodiziace care ne confera o atitudine seducatoare.

5 Alimente care te fac mai... atractiva!


Fructele



Fructele contin minerale si vitamine cu rol esential in frumusete. Acesti nutrienti refac structura retelei de colagen de sub piele si a reteli elastice, astfel pielea capata aspect tanar si ferm. De asemenea stiati ca ultimul organ caruia ii sunt cedati nutrientii din sange este pielea? Asadar la cele mai mici avitaminoze pielea sufera prima.


De aceea zilnic trebuie consumate fructe, cel putin trei, intr-o masa separata. Se prefera sa consumati dupa-amiaza fructele, astfel incat sa fie suficient timp intre mese si sa va bucurati de o gustare delicioasa fara a va face probleme de calorii.

Alune, nuci, seminte, caju...



Toate acestea consumate necoapte aduc un aport impresionant de acizi grasi nesaturati si de substante hranitoare. Acestea au printre alte efecte si acelea de emoliere a pieleii din interior spre exterior si totodata hranesc firul de par si unghiile. Daca mancati un castronas mic de seminte de floarea soarelui crude sau de dovleac, de miez de nuca sau alune/caju necoapte, veti vedea cu pielea capata stralucire, parul devine mai sanatos, creste mai repede, nu mai cade, iar unghiile se intaresc.

Cacao, capsuni si vanilie



Acestea sunt considerate unele dintre cele mai afrodiziace alimente. Acestea te vor face mai atragatoare, mai senzuala, iti va starni pofta de... dragoste. Alte alimente afrodiziace ar mai fi ardeiul iute, unele condimente, ciocolata etc.


Pentru a afla mai multe despre alimentele afrodiziace iti sugeram sa citesti articolul: 10 alimente care sporesc libidoul
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.