Setari Cookie-uri

Sayonara celulita! 4 metode sa combati coaja de portocala

Celulita reprezinta o permanenta amenintare a frumusetii si sanatatii pielii. Nedorita coaja de portocala ataca atat persoane tinere, cat si in varsta, persoane slabe, cat si supraponderale, mecanismele de formare a celulitei avand la baza dezechilibre ale metabolismului lipidelor, dar si dezechilibre hormonale.

Consumul de lichide te ajuta sa elimini celulita

Fara apa nicio celula nu poate functiona la cote optime, astfel intreg metabolismul este afectat. Pentru eliminarea celulitei este indicat sa renuntati la orice alt lichid si sa beti numai apa plata pe tot parcursul zilei, de preferabil peste 2 l de apa. Exceptie face cafeaua de dimineata, care chiar actioneaza pozitiv in eliminarea celulitei (doar o ceasca de cafea, mai multe au efect invers).

Cum putem scapa de celulita?

Masajul

Masajul de tonifiere ajuta la imbunatatirea circulatiei pielii si astfel lupta eficient impotriva celulitei. Este nevoie insa de sedinte dese de masaj, fara uleiuri, aproximativ doua pe saptamana. Puteti ruga si persoana draga sa va ajute in sensul acesta, cu conditia sa ii sugerati ca miscarile de apasare de la bust in jos sa fie dinspre picioare spre bust (ajuta circulatia aflata sub nivelul inimii si amelioreaza eventuala staza venoasa).

Citește și:

Iti recomandam si articolul: Afla Adevarul - Cum poti scapa de celulita

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.