Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste homemade pentru ingrijirea mainilor in sezonul rece

Sezonul rece ne aduce o serie de agresiuni asupra parului, pielii si unghiilor, agresiuni ce constau in temperaturile joase si vremea umeda care determina scaderea flusului de sange de sub piele si deci o oxigenare scazuta si o nutritie inadecvata a pielii si a tesuturilor cu origice subcutanata, cum sunt unghiile si firele de par.

- refac structurile celulare care sunt formate tot din molecule grase;

- Inmoaie stratul superficial refacand zonele cu piele aspra si ingrosata;

- Formeaza deasupra pielii o pelicula uleioasa foarte subtire care impiedica vaporarea apei si mentine astfel hidratarea pielii.

Masca ehergizanta pentru maini: mod de preparare



Se amesteca intr-un bol mic sau o ceasca o jumatate de lingura de ilei de masline, 10 picaturi de zeama de lamaie, o felie de portocala deja pisata cu tot cu suc si o jumatate de lingura de iaurt gras sau smantana.


Se amesteca bine si se aplica pe pielea mainilor, pe dosul palmelor, in strat gros, lasand masca energizanta sa actioneze jumatate de ora. O puteti face in fata televizorului sau inainte de culcare in timp ce cititi o carte.


Masca energizanta este indicata de doua ori pe saptamana seara.

Crema de maini homemade pentru uz zilnic



tratamente naturiste homemade pentru ingrijirea mainilor in sezonul rece Va propunem o crema de maini homemade pentru uz zilnic cu proprietati variate de hidratare, mentinere a hidratarii pielii, hranire, emoliere, refacerea elasticitatii pentru pielea mainilor.

Crema de maini homemade: mod de preparare



Aveti nevoie de un recipient gol pentru crema de maini, mai mare, de proximativ 100 ml. Puteti utiliza si un recipient ramas de la un unt de corp. Se vor amesteca urmatoarele ingrediente:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.