Setari Cookie-uri

Metode naturale de vopsire a parului inainte de Sarbatori

Vopsirea parului prin metode naturale prezinta mai multe avantaje pentru sanatatea parului: previne degradarea parului, varfuri despicate etc. Puteti utiliza pentru vopsirea naturala decoct de nuci, struguri, nuci macerate, ceai de musetel si galbene etc.

Ca o metoda mai rapida puteti combina cele doua tehnici de mai sus pentru a obtine o culoare blonda a parului.

Metode naturale pentru a obtine un par roscat

vopsirea parului prin metode naturale

Decoct de frunze de nuci sau de coji de nuci



La un litru de apa se fierb 3 minute o mana de frunze de nuci sau de coji de nuci, apoi cu aceasta solutie se clateste in fiecare seara parul, timp de cateva saptamani.

Puteti de asemenea sa zdrobiti cojile de nuci, sa le lasati 30 de minute apoi sa le aplicati pe par ca atare, masand intesn. Se lasa sa actioneze 30 de minute apoi se clateste parul. Aceasta metoda va nuanteaza parul intr-o saptamana, fiind o metoda mai rapida. Este indicat sa purtati manusi la aplicarea pastei de coji de nuci.

Metode naturale pentru vopsirea parului in culori inchise

vopsirea parului prin metode naturale

Afine pisate



Este suficienta o cantitate de jumatate de ceasca cu afine proaspete. Le pisati bine pana obtineti o pasta, pe care o aplicati in fiecare seara pe parul curat. Se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se clateste parul doar cu apa. Este indicat sa folositi manusi pentru vopsirea parului.

Decoct de coji de struguri negri



Se ia o mana de coji se struguri negri de gradina (nu de masa) si se fierb intr-o cantitate egala de apa pret de cateva minute. Se lasa la racit si se clateste parul in fiecare seara cu aceasta solutie, fara a clati ulterior cu apa. Se pune un prosop pe cap si se lasa sa actioneze pigmentul peste noapte. Puteti clati dimineata parul doar cu apa.

Aceste metode naturale de vopsire a parului au efect in cateva saptamani de la utilizare, cu recomandarea sa va spalati parul cu sampon o data pe saptamana in perioada de vopsire.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.