Setari Cookie-uri

5 Greseli in ingrijirea pielii pe care n-ai vrea sa le faci

Ingrijirea pielii necesita metode care implica atat o ingrijire din interior, cat si din exterior. Pentru ca anumite greseli in ingirjirea pielii duc la un spetc imbatranit al acesteia este indicat sa aflati cele mai comune greseli in materie de frumusete pentru a sti exact ce sa evitati.

Ingrijirea pielii necesita metode care implica atat o ingrijire din interior, cat si din exterior. Pentru ca anumite greseli in ingirjirea pielii duc la un aspect imbatranit al acesteia este indicat sa aflati cele mai comune greseli in materie de frumusete pentru a sti exact ce sa evitati.

greseli in ingrijirea pielii

5 greseli in ingrijirea pielii pe care n-ai vrea sa le faci


Uitati sa va ingrijiti gatul



Foarte multe femei atunci cand isi ingrijesc peielea si in special tenul uita sa isi ingrijeasca si pielea gatului si a bustului. Gatul poate fi ingrijit cu aceleasi produse folosite pentru ten, fiindca pielea gatului este foate sensibila, dar si cu produse destinate special ingrijirii pielii gatului si decolteului.


De asemenea puteti folosi produse exfoliante pentru a obtine o piele neteda si catifelata. Intarziati astfel aparitia ridurilor si la nivelul gatului, precum si la nivelul decolteului.

Uitati sa va ingrijiti mainile



A folosi o crema hidratanta pentru maini nu este suficient ca acestea sa capete un aspect tanar. Aveti nevoie sa folositi cu periodicitate produse de exfoliere blanda pentru pielea mainilor, sa va ingrijiti cuticulele, sa le hidratati si de asemenea sa folositi lacuri-tratament pentru unghii.

Nu aveti o dieta adecvata



Ingrijirea pielii se face in special din interior. Stiati ca pielea este printre ultimele organe unde sunt cedati nutrientii ramasi in sange, prioritare fiind organele vitale? Astfel ca cele mai mici carente alimenntare afecteaza pielea unde este posibil ca anumiti nutrienti si vitamine sa nu mai ajunga daca aportul alimentar al acestora a fost insuficient.


De asemenea epiderma nu este vascularizata si se hraneste prin difuzia nutrientilor din tesutul conjuntiv subcutanat. Cu atat mai mult micile carente alimentare vor afecta sanatatea celulelor pielii, ceea ce va accelera procesele de imbatranire.

Sariti peste pasii de curatare a tenului



Curatarea tenului ar trebui facuta prin spalare cu sapun dermatologic (care contine grasimi naturale si nu usuca pielea, reformand pelicula grasa naturala a pielii) folosind un burete plasa care are un usor rol exfoliant, care curata in profunzime porii si care totodata realizeaza un masaj tenului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.