Setari Cookie-uri

Mananci mult ca sa cantaresti mai putin

Intr-o lume ideala, am putea sa mancam oricat am vrea, fara sa punem niciun kilogram pe noi. Acum este posibil sa mananci mai multa mancare, dar sa reduci caloriile. Afla care e reteta.

Cheia succesului, piureul de legume!
Suna prea bine ca sa fie adevarat? - ne intreaba cei de la 9am.ro. Ei bine, nici macar nu este foarte greu. Potrivit cercetatorilor nutritionisti, exista unele alimente care reduc caloriile. Deci, care este ingredientul secret? Piureul de legume. (Click aici pentru retete de piure pentru bebelusi)

Oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat din Pennsylvania State au testat acest amestec de legume pe 20 de barbati si 21 de de femei, procedura facuta faimoasa de catre autoarea de carti de bucate pentru bebelusi si familie, Jessica Seinfeld.

Sotia lui Jerry Seinfeld ii incurajeaza pe parinti sa strecoare legumele in mancarurile pentru copiii sau alaturi de spagete la adulti. Nu e necesar sa le manance cu mainile, totusi ).

Pentru cei care au realizat studiul, tinta nu a fost sa-i "pacaleasca" pe oameni sa se apuce de mancat legume. Ideea este sa adaugi acest piure de legume in alte feluri de mancare, reusind astfel sa neutralizezi alimentele grase, grele si sa scazi caloriile.

Pentru inceput adaugati piureul in combinatie cu macaroane si branza, apoi treptat va vor veni zeci de alte idei, doar sa va lasati imaginatia sa va ghideze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.