Setari Cookie-uri

10 Trucuri naturiste pentru picioare fara celulita

Varicele si celulita afecteaza intens aspectul si sanatatea picioarelor. Mai mult decat atat, varicele reprezinta riscuri importante pentru sanatatea organismului. Va propunem sa aflati cateva informatii utile despre metodele naturiste de a combate celulita si varicele.

Exfolierea pielii – picioare catifelate

Pielea noastra necesita exfoliere pentru a inlatura celulele moarte si pentru a se regenera. Este o procedura sanatoasa care ar trebui aplicata cel putin o data pe saptamana. Exfolierea se poate face la dus, cu ajutorul unor creme homemade (sare de mare amestecata cu ulei de masline de exemplu). Nu numai ca pielea se va exfolia, dar pielea se va hidrata.

Hidratarea pielii

10 Trucuri naturiste pentru picioare fara celulita si varice

Dupa orice dus sau baie (sunt de evitat baile fierbinti!), pielea necesita o hidratare corespunzatoare. Un truc este ca de fiecare data cand iesiti din baie sa nu va stergeti pielea si sa va puneti doar un halat si sa asteptati sa vi se usuce pielea. Astfel, pielea se usuca natural, se hidrateaza si nu este agresata in niciun fel. Dupa ce se usuca pielea, se poate hidrata cu ajutorul unei creme sau a unui ulei.

Recomandarea noastra este sa folositi uleiul de masline pentru ca este hidratant datorita continutului sau de vitamine (A, B1, B2, C, D, E, K) acizi grasi, trigliceride etc., substante benefice pielii.

Citește și:

Ingrijirea calcaielor crapate

Nu este nimic inconfortabil decat pielea crapata a calcaielor. Pentru a evita craparea pielii calcaielor se poate folo

si o piatra ponce la dus pentru exfoliere. Ea va ajuta la indepartarea pielii moarte si va oferi califelare pielii. De asemenea, hidratarea calcaielor este foarte importanta. In fiecare seara inainte de culcare se poate folosi ulei de masline, glicerina si apa de trandafiri, ulei de ricin sau ceara de parafina.

Citeste articolul integral "Trucuri pentru picioare fara celulita" pe Garbo.ro

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole pe Frumusete:

Deodorantul si cancerul la san. Este deodorantul un pericol pentru sanatate?

Garderoba 'Sunt frumoasa in pielea mea': Ghid vestimentar in functie de forma corpului

Decalogul frumusetii la orice varsta - poruncile bunului simt

Frumusetea mainilor: 5 trucuri pentru o manichiura sanatoasa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.