Setari Cookie-uri

Fara celulita in 5 pasi

Cremele, scruburile, gelurile, toate se inscriu pe lista de produse care nu lipsesc din trusa unei femei. Acesta este si motivul pentru care, fara a tine cont de schimbarile financiare, piata produselor de ingrijire corporala este in plina expansiune.

Nu tratam celulita ci o amelioram!

cum scapi de celulita

Foto @ shutterstock_85838611

Tratarea aspectului de ,,coaja de portocala” a devenit pentru multe dintre femei o obsesie.Tot ce si-ar dori este ca celulita sa dispara si sa nu mai revina deloc. Sunt dispuse sa incerce orice: creme, masaj, laser si multe alte metode.

Din pacate, adevarul este ca celulita nu dispare niciodata complet, singura solutie fiind minimalizarea aspectului sau. Acest lucru se reuseste cel mai adesea atunci cand incepem tratarea ei, de la primele semne, cand este doar o problema de natura cosmetica. Cele mai la indemana si eficiente sunt cremele si gelurile anti-celulitice ce se gasesc in farmacii si online.

Trasaturi armonioase vs. celulita

De partea cui esti?

Deseori suntem inamicii propriului nostru corp. Lipsa unui stil de viata activ, este deseori cauza aparitiei si agravarii celulitei. Lipsa determinarii de a incepe o rutina sanatoasa reprezinta principalul obstacol in calea eliminarii celulitei.

Citește și:

Fara sport pielea isi pierde fermitatea si celulita se agraveaza!

Lipsa activitatii fizice cauzeaza diferite probleme, de la depuneri de grasimi la celulita. Cel mai important este ca pe o perioada lunga de timp, nefacand miscare, problemele se agraveaza si sunt din ce in ce mai greu de rezolvat: pielea isi pierde fermitatea si celulita devine o problema de sanatate serioasa.

Pentru a avea efectul dorit, aplicati cremele anticelulitice conform indicatiilor de pe prospect!

Multe persoane au incercat creme sau geluri anti-celulitice insa fara a vedea rezultate. Cel mai adesea principala cauza este ca nu se respecta indicatiile de pe prospectele produselor. Este nevoie sa se creeze un program constant de masaj, fara pauze, pentru a observa rezultate. Masajul cu astfel de creme, impreuna cu suplimentele de slabit, ajuta la detoxifierea corpului si la eliminarea celulitei.

Citește și:

Efectul yo-yo al dietelor, prin variatiile in greutate stimuleaza aparitia celulitei!

Principala cauza a accentuarii celulitei este alimentatia bogata in grasimi sau zahar. La polul opus se situeaza dietele. De multe ori acestea au efect de yo-yo, cauzand dezechilibru in corp si ingreunand procesul de slabire.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.