Setari Cookie-uri

5 Masti homemade care combat punctele negre

Punctele negre reprezinta o problema ce afecteaza atat tenul femeilor, cat si al barbatilor. Daca acestia din urma se arata mai putin deranjati de aceasta inestetica problema, femeile insa isi doresc un ten curat si luminos fara aceste imperfectiuni.

Pentru ca natura ne-a oferit intotdeauna cele mai bune remedii de infrumusetare, va propunem cateva masti eficiente pe care le puteti prepara in intimitatea camilnului dumneavoastra din ingrediente naturale.

Trebuie sa stiti ca inainte de a aplica o masca de combatere a punctelor negre aveti nevoie de un tratament exfoliant pentru a indeparta pelicula de celule moarte de la suprafata pielii si a facilita accesul in profunzime a ingredientelor mastii purificatoare.

masca pentru puncte negre

Masca activa cu cartof crud

Cartoful are efect astringent asupra pielii si purifica intens, indepartand impuritatile. Prin continutul sau ridicat in amidon, cartoful crud prezinta si un puternic efect de hranire a celulelor pielii.

Pentru a obtine aceasta masca aveti nevoie de doua felii de cartof crud si o jumatate de legatura de patrunjel. Patrunjelul contine vitamina C si sporeste regenerarea celulelor pielii. Amestecati ingredientele la blender.

Citește și:

Obtineti o pasta verzuie pe care o aplicati pe tenul curat dupa exfoliere. Lasati masca sa actioneze 30 de minute, apoi indepartati cu apa din abundenta. Puteti folosi ulterior o lotiune tonica.

Masca purificatoare cu argila

Se amesteca doua linguri de argila alba cu suc de grapefruit rosu pana se obtine o pasta omogena. Grapefruitul are rol astringent si hranitor asupra pielii, curatand porii si lasand tenul neted si luminos.

masca pentru puncte negre

Masca este recomandata dupa curatarea si exfolierea tenului. Se aplica delicat si se lasa sa actioneze 15 minute. Se clateste tenul cu apa din abundenta si se poate folosit ulterior o lotiune tonica.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.