Setari Cookie-uri

5 Masti homemade care combat punctele negre

Punctele negre reprezinta o problema ce afecteaza atat tenul femeilor, cat si al barbatilor. Daca acestia din urma se arata mai putin deranjati de aceasta inestetica problema, femeile insa isi doresc un ten curat si luminos fara aceste imperfectiuni.

Ca atentionare, aceasta masca poate usca usor tenul, astfel ca este ideala pentru tenul gras. Daca aveti ten uscat sau normal va recomandam sa adaugati o lingura de ulei de masline extravirgin.

Combate punctele negre cu masca minerala

masca pentru puncte negre O masca usor de obtinut consta in combinarea unei lingurite rase de bicarbonat de sodiu alimentar cu doua lingurite de apa minerala decarbogazificata.

Dupa amestec se aplica solutia pe tenul curat si se maseaza energic. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Tenul ramane curat si fin. Aceasta masca ajuta si in eliminarea petelor pigmentare de la nivelul tenului si in estomparea pistruilor.

Masca astringenta cu lamaie si miere

masca pentru puncte negre Lamaia detoxifica intens tenul si elimina punctele negre, precum si petele pigmentare. Mierea hraneste in profunzime si are efecte antiinflamatoare. Aceasta masca ajuta in eliminarea punctelor negre, estomparea pistruilor si a petelor pigmentare, precum si in reducerea aparitiei cosurilor.

Citește și:

Se amesteca o lingurita de zeama de lamaie cu o lingura de miere si una de lapte. Se aplica masta bine omogenizata pe tenul curatat si exfoliat. Se lasa sa actioneze 30 de minute.

Se clateste tenul cu apa. Nu este necesara utilizarea unei lotiuni tonice.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.