Setari Cookie-uri

5 Ceaiuri medicinale pentru parul tau

Ceaiurile functioneaza ca adevarate tratamente pentru majoritatea problemelor podoabei capilare: caderea parului, par deteriorat, gras, uscat sau fara luciu, matreata etc.

Inainte de a urma insa orice tip de tratament pentru problemele parului, fie acesta natral sau nu, trebuie sa stiti ca exista si cauze interne pentru astfel de probleme.

Spre exemplu caderea parulului poate avea cauze endocrine si oricat ne-am ingriji podoaba capilara, aceasta continua sa se rareasca. Iti propunem sa citesti articolul:

13 Cauze alarmante ale caderii parului

ceaiuri medicinale pentru par: caderea parului, matreata, par gras, par uscat, par deteriorat, par fara luciu, stralucirea parului

De asemenea matreata poate fi cauzata de infectii ale scalpului, de dermatita seborica sau pur si simplu de dereglari minore ale secretiei de sebum.

Prin urmare un set de analize, precum si un consult dermatologic te poate ajuta sa intelegi daca problemele parului tau sunt cauzate de produsele de ingrijire inadecvate sau in spatele acestora exista o cauza organica/metabolica.

Iti propunem in articolul curent cele mai bune ceaiuri medicinale pentru mai multe probleme ale parului, ceaiuri pe care le poti utiliza fara niciun risc.

Citește și:

ceaiuri medicinale pentru par: caderea parului, matreata, par gras, par uscat, par deteriorat, par fara luciu, stralucirea parului

5 Ceaiuri medicinale pentru parul tau

Ceaiul verde – hranitor, degresant si antiinflamator

Ceaiul verde prezinta numeroase beneficii pentru organismul nostru, fiind indicat in practica medicala naturista atat ca uz intern, cat si extern.

Ceaiul verde aplicat local la nivelul parului si scalpului amelioreaza problemele parului gras, intarzie “incarcarea” acestuia prin efectele degresante. De asemenea ceaiul verde creste vitalitatea parului si reduce matreata prin continutul sau de antioxidanti.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.