Cum sa scapi de parul nedorit: Fotoepilarea

Cum sa scapi de parul nedorit: Fotoepilarea

Fotoepilarea trebuie realizata dupa un consult dermatologic, verificarea aparaturii utilizate si a expertizei cabinetului

Comunicat de presa

Dermastyle, centrul de excelenta in sanatatea si frumusetea pielii, recomanda fotoepilarea ca cea mai eficienta metoda de a scapa de parul nedorit. Medicii specialisti Dermastyle sfatuiesc pacientele sa realizeze procedura intr-un centru de specialitate.

Dermastyle reprezinta centrul medical cu cea mai bogata experienta pentru procedura de fotoepilare din Romania, realizand interventii de acest tip inca din 2001. Practica ne-a invatat ca, desi specialistul lucreaza cu o aparatura performanta, capabila sa adapteze puterea echipamentului la caracteristicele pacientului, parametrii de lucru trebuie indeaproape supravegheati – densitatea firelor de par, culoarea, grosimea si adancimea. Specialistul care realizeaza procedura efectueaza un control initial al pielii, asigurandu-se ca alunitele pacientului sunt benigne. Ca masura de protectie, alunitele sunt acoperite inainte de tratament.”, declara Mihaela Leventer, medic primar dermatolog si fondator Dermastyle.

fotoepilare

In cadrul procedurii de fotoepilare, lumina este atrasa de pigmentul din firul de par si condusa pana la radacina, unde are loc o implozie puternica, prin care radacina este distrusa. Desi nu exista epilare definitiva, avantajul fotoepilarii consta in faptul ca pielea nu mai necesita epilare o perioada de cateva luni. Mai mult, treptat, creste intervalul necesar intre seria de sedinte, chiar si pana la 9 luni, de exemplu in cazul mustatii sau firelor din barba.

Pentru o fotoepilare eficienta, fara efecte secundare si care indeparteaza parul intr-o proportie de peste 75%, persistand doar firele foarte subtiri sau care cu putin pigment, specialistii Dermastyle recomanda sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

1. Controlul de specialitate al pielii
Orice procedura de epilare laser sau cu IPL trebuie precedata de un control de specialitate, intrucat fiecare pacient trebuie sa beneficieze de o fotoepilare personalizata, in functie de caracteristicile pielii.

Foto@Dreamnstime

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri