Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de parul nedorit: Fotoepilarea

Fotoepilarea trebuie realizata dupa un consult dermatologic, verificarea aparaturii utilizate si a expertizei cabinetului

Comunicat de presa

Dermastyle, centrul de excelenta in sanatatea si frumusetea pielii, recomanda fotoepilarea ca cea mai eficienta metoda de a scapa de parul nedorit. Medicii specialisti Dermastyle sfatuiesc pacientele sa realizeze procedura intr-un centru de specialitate.

Dermastyle reprezinta centrul medical cu cea mai bogata experienta pentru procedura de fotoepilare din Romania, realizand interventii de acest tip inca din 2001. Practica ne-a invatat ca, desi specialistul lucreaza cu o aparatura performanta, capabila sa adapteze puterea echipamentului la caracteristicele pacientului, parametrii de lucru trebuie indeaproape supravegheati – densitatea firelor de par, culoarea, grosimea si adancimea. Specialistul care realizeaza procedura efectueaza un control initial al pielii, asigurandu-se ca alunitele pacientului sunt benigne. Ca masura de protectie, alunitele sunt acoperite inainte de tratament.”, declara Mihaela Leventer, medic primar dermatolog si fondator Dermastyle.

Citește și:

fotoepilare

In cadrul procedurii de fotoepilare, lumina este atrasa de pigmentul din firul de par si condusa pana la radacina, unde are loc o implozie puternica, prin care radacina este distrusa. Desi nu exista epilare definitiva, avantajul fotoepilarii consta in faptul ca pielea nu mai necesita epilare o perioada de cateva luni. Mai mult, treptat, creste intervalul necesar intre seria de sedinte, chiar si pana la 9 luni, de exemplu in cazul mustatii sau firelor din barba.

Pentru o fotoepilare eficienta, fara efecte secundare si care indeparteaza parul intr-o proportie de peste 75%, persistand doar firele foarte subtiri sau care cu putin pigment, specialistii Dermastyle recomanda sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

1. Controlul de specialitate al pielii
Orice procedura de epilare laser sau cu IPL trebuie precedata de un control de specialitate, intrucat fiecare pacient trebuie sa beneficieze de o fotoepilare personalizata, in functie de caracteristicile pielii.

Citește și:

Foto@Dreamnstime

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.