Cum sa scapi de parul nedorit: Fotoepilarea

Cum sa scapi de parul nedorit: Fotoepilarea

Fotoepilarea trebuie realizata dupa un consult dermatologic, verificarea aparaturii utilizate si a expertizei cabinetului


2. Respectarea standardelor de lucru

Eficienta fotoepilarii depinde de aparatul folosit, cele medicale fiind mai performante decat cele cosmetice. Acest lucru se datoreaza inclusiv faptului ca echipamentul medical profesional dispune de spoturi cu dimensiunea de 4 cm, acoperind o suprafata mai mare de piele, pentru ca timpul petrecut in sedintele de fotoepilare sa fie cat mai redus. Dincolo de calitatea aparaturii, foarte importanta este si expertiza specialistului care realizeaza fotoepilarea, acesta fiind cel care adapteaza parametrii de lucru in functie de caracteristicile firului de par.

3. Intretinerea pielii inainte si dupa fotoepilare
Zona tratata nu trebuie sa fie expusa la soare sau la solar, lunile cele mai indicate pentru procedura fiind de altfel cele care contin litera “R”. De asemenea, parul nu mai trebuie smuls, pentru ca firele sunt cele care ghideaza lumina in interiorul pielii pana la radacina. Pielea poate fi expusa fara pericole la soare dupa minimum doua saptamani de la ultima sedinta.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri