Setari Cookie-uri

Microlifting cosmetic fara bisturiu - veninul de albine

Aveti un eveniment important la care trebuie sa participati si doriti sa obtineti rapid un efect de intinerire vizibila a pielii?

Comnicat de presa

Este vorba despre un tratament cosmetic ce are ca ingredient secret…veninul de albine!

In urma unei sedinte cosmetice de numai o ora si jumatate obtineti un efect de reintinerire faciala ce poate rezista pana la trei saptamani. Este vorba despre o alternative naturala la clasicul tratament cu toxina botulinica.

microlifting

Veninul de albine s-a facut remarcat initial datorita actiunii sale antiinflamatoare. Insa, cercetarile ulterioare au subliniat faptul ca, veninul de albine face minuni si asupra epidermei, in special asupra tenurilor cu semne vizibile de imbatranire.

Acest ingredient, folosit de catre specialistii cosmeticieni in cadrul Salonului Apiestetic din Capitala, se remarca printr-o actiune multipla:
1. Restabileste echilibrul natural al pielii printr-o hidratare puternica
2. Are o actiune regeneratoare: stimuleaza productia de colagen si elastina, fapt ce duce la reducerea ridurilor, tonifierea musculaturii si obtinerea fermitatii tesuturilor
3. Accelereaza circulatia sangvina, astfel incat pielea este mai bine hranita
4. Actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu: impiedica pierderea apei, stimuleaza refacerea pielii dupa lovituri sau expunere la soare, amelioreaza cicatricele.

Tratamentul pe baza de venin de albine este indicat persoanelor cu un ten matur, cu riduri accentuate, ce necesita o refacere complete. Efectul veninului de albine este potentat in momentul asocierii sale cu alte produse apicole precum mierea, polenul sau laptisorul de matca. In cadrul Salonului Apiestetic, folosim o reteta proprie pe baza de venin de albine, o crema imbogatita cu unt de shea si ulei de migdale”, a explicat Neli Pfeiffer, specialist cosmetician, manager Apiestetic.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.