Setari Cookie-uri

Microlifting cosmetic fara bisturiu - veninul de albine

Aveti un eveniment important la care trebuie sa participati si doriti sa obtineti rapid un efect de intinerire vizibila a pielii?

Microlifting facial printr-un simplu tratament cosmetic!

Efectul tratamentului cosmetic cu venin de albine se face simtit dupa 1-2 zile si dureaza pana la 3-4 saptamani.

Concentratia de venin de albine difera in functie de gradul de maturitate al tenului, astfel incat efectul pentru un ten imbatranit si matur sa fie cat mai vizibil si de durata. Prima reactie a tenului la acest tratament este de deshuamare profunda, ce va lasa la iveala, dupa cateva zile un ten perfect regenerat. Tratamentul cosmetic cu venin de albine este recomandat persoanelor cu ten matur, de peste 35 de ani. Nu il indic persoanelor pana in varsta de 35 de ani deoarece acestea nu prezinta dezechilibre majore ale epidermei, iar un astfel de tratament nu le-ar fi eficient ci din contra ar lucra pe un fond sanatos”, a explicat Neli Pfeiffer, manager Apiestetic, salon de cosmetic din Bucuresti.

Tratamentul pe baza de venin de albine, cu efect de microlifting al tenului este indicat a fi realizat in zile fara canicula, deoarece veninul de albine accelereaza circulatia sangvina, simptom deja existent din cauza caldurii.

De asemenea, tratamentul este contraindicate persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau persoanelor cu inceput de cuperoza.

Nu stiti daca sunteti sau nu alergici la produse apicole?

Testati produsele pe mai multe zone mici ale corpului. Senzatia pe care trebuie sa o resimtiti trebuie sa fie de incalzire si confort local. Daca aveti o senzatie de intepatura si mancarime, atunci inseamna ca prezentati o alergie la ingredientele acestui tratament.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.