Setari Cookie-uri

Remedii EGIPTENE pentru PAR

Remediile misterioase ale egiptenilor au fost treptat descoperite si imprumutate de tot mai multe popoare, ramanand apreciate si in zilele noastre.

Tratamentul este lasat sa actioneze o ora, apoi se spala parul cu sampon si se foloseste balsam. Pentru ca vaporii odorizanti ajung si la nivelul pielii, este recomandat sa nu spalati doar parul, ci intregul corp, asadar un dus mai lung sau o baie va ajuta sa eliminati complet mirosul tratamentului.

In ultimii ani japonezii au realizat un studiu amplu prin care au demonstrat ca sucul de ceapa poate preveni calvitia. Prin urmare acest tratament egiptean, realizat saptamanal, aduce reale beneficii asupra sanatatii parului. Timpul minim de uz saptamanal pana la apiritia rezultatelor este de jumatate de an. Nu este un timp tocmai scurt, dar merita.

tratamente-egiptene-pentru-cresterea-parului.jpg

Tratament egiptean pentru par cu ulei de ricin si ulei de migdale

Un alt tratament pentru par cu intense efecte de regenerare si hranire este bazat pe uleiuri. Trebuie sa stiti ca acest tratament nu ingrasa parul, daca il aplicati corect.

Citește și:

Se amesteca intr-un recipient de sticla inchisa la culoase ulei de migdale si ulei de ricin, in raport de 1:2. Se poate adauga si o sticluta de vitamina A uleioasa pentru efecte intense.

Cu acest amestec se unge bine parul si se maseaza scalpul energic pret de 3-4 minute. Se infasoara apoi parul intr-un prosop bine incalzit si se asteapta o ora.

Apoi spalati parul cu sampon, in doua randuri si aplicati balsam.

Tratamentul poate fi repetat saptamanal, iar efectele sunt vizibile in cateva luni.

Egyptian hair@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.