Setari Cookie-uri

11 Tratamente Ayurvedice pentru firele albe

Cele mai bune remedii ayurvedice pentru prevenirea aparitiei firelor de par albe, pentru restaurarea culorii naturale a parului si incetinirea procesului de albire a parului!

Un alt remediu exotic pentru parul imbatranit prematur este amestecul obtinut din lapte batut si frunze de curry. Sfarama o lingura de frunze de curry si amesteca cu o ceasca de lapte batut. Aplica pe toata suprafata scalpului printr-un masaj gentil si lasa-l sa actioneze timp de jumatate de ora, dupa care iti poti clati parul.

Henna este celebra pentru capacitatea sa de a acoperi firele de par albe si cunoscuta drept unul dintre cele mai intrebuintate colorante de par. Este eficienta si in tratamentul scalpului, dar si in tratarea matretii. Are o mare putere de curatare a parului si al scalpului fara a afecta echilibrul sau natural, ba chiar intareste structura firului de par. Dupa un tratament cu henna parul isi recapata aspectul sau sanatos. Henna lasa parul curat, stralucitor, revitalizat si usor de pieptanat.

Amla este ingredientul minune in medicina ayurvedica in ceea ce priveste acoperirea firelor albe si prevenirea aparitiei altora. Fructele amla sunt la randul lor un excelent tonic capilar, benefice pentru parul incaruntit prematur. [...]

Citește și:

More: Imbatranirea parului: 11 Tratamente Ayurvedice pentru parul alb si carunt by Garbo.ro

Va recomandam sa cititi si:

(VIDEO) Reteta foarte sanatoasa de Smoothie!
Semintele de chia - un super aliment pentru creier, inima si starea de a-ti fi bine
Ardeiul gras: 9 motive puternice pentru a-l consuma!
VISINELE - miracolul Antioxidant si Detoxifiant al verii! 10+ dovezi
Tratament indian pentru un par mai stralucitor si mai puternic

Foto Gooseberry_Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.