Setari Cookie-uri

10 Produse naturiste anticelulitice

Combate celulita natural si eficient! Iti punem la dispozitie 10 produse naturiste anticelulitice atent alese, usor de utilizat si cu preturi accesibile. Obtii efecte anticelulitice ca la salon, la tine acasa!

Crema remodelanta anticelulita Gerocossen Supless

Crema remodelanta anticelulita Gerocossen Supless

Pret: 17.20 ron

Pentru comanda si alte detalii accesati MereuSanatos.ro
Complexul activ natural, cu efect liporeducator, actioneaza asupra volumului in exces prin micsorarea stratului de grasime si imbunatatirea reliefului cutanat, favorizand pierderea de centimetri in zonele afectate. Confera tonus si fermitate pielii.
Cafeisilane este un complex inovator care contine silanol si cafeina. Actioneaza asupra metabolismului adipocitelor din tesut, favorizand lipoliza (degradarea grasimilor din adipocite si eliminarea lor din tesut prin drenaj) si incetineste lipogeneza (formarea grasimilor si stocarea lor in adipocite).

Extractul de iedera ce contine glicozide, flavonoide, pectina, saruri minerale, favorizeaza circulatia si amelioreaza drenajul vascular si limfatic in zonele cu celulita infiltrata.

Citește și:

Linia Supless combina cele mai eficiente si cunoscute ingrediente naturale (cafeina, iedera, castan) cu experienta in crearea produselor cosmetice destinate femeilor, pentru a combate rapid, eficient si sanatos toate efectele celulitei.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.